Bestuur

Het bestuur van het SOBO bestaat uit actieve, enthousiaste en kundige vrijwilligers.

Dagelijks bestuur


Voorzitter: Yorick Haan

Algemeen bestuur


Algemeen bestuurslid: Jan van Oossanen
Algemeen bestuurslid: Theo Schoenmakers
Plaatsvervangend voorzitter: Albert Bons

Gegevens van het SOBO


Statuten van het SOBO: Document
ABN AMRO ban IBAN: NL83 ABNA 0502186011
Kamer van koophandel nummer: 40347078
Uitreksel Handelsregister: document

Medewerkers


Het SOBO heeft drie bewonersondersteuners in dienst die werken aan de Singel 85. De bewonersondersteuners ondersteunen bewoners- en huurdersbelangenverenigingen bij het uitvoeren van werkzaamheden en denken mee over het opzetten en uitvoeren van diverse projecten. Daarnaast voeren de bewonersondersteuners onderzoeken uit om meer te weten te komen over een bepaalde problematiek of over de tevredenheid van bewoners. Tot slot zijn de ondersteuners aanwezig bij het spreekuur op woensdag van 10:00 tot 12:00 uur.

Henk van der Velden

Henk behandelt als bewonersondersteuner algemene woon-gerelateerde cases tijdens spreekuren. Hij adviseert en ondersteunt bewonersverenigingen omtrent problemen, herstructurering en leefbaarheid. Daarnaast is hij regelmatig te vinden bij wijkoverleggen en is hij iedere maandag in Groenoord te vinden om de huurdersbelangenvereniging te ondersteunen tijdens hun spreekuur. U kunt Henk bereiken door te mailen naar: henk@soboschiedam.nl

Rodger de Jong

Rodger ondersteunt en adviseert bewonersverenigingen over herstructurering, leefbaarheid, ingrepen in de openbare ruimte en wonen en zorg. Daarnaast helpt hij bewonersverenigingen bij het opzetten van onderzoeken. Ook ondersteunt hij op dit moment het secretariaat en bewaakt de financiële zaken.
Rodger@soboschiedam.nl

Mariska Chauthi

We kunnen u met genoegen melden dat we een nieuwe collega aangenomen hebben die ons gaat ondersteunen in onze werkzaamheden. Ze heet Mariska Chauthi, Tijdens de spreekuren kunt u haar aan de lijn krijgen.

Voor algemene vragen kunt u bellen naar 010-3136500 of mailen naar secretariaat@soboschiedam.nl
Heeft u een woon-gerelateerde vragen kunt u bellen naar 010-3136500 of mailen naar woonzorgwinkel@soboschiedam.nl

Partners

Het SOBO heeft iedere dag met verschillende samenwerkingspartners te maken. Allereerst werkt het SOBO nauw samen met de verschillende bewoners- en huurdersbelangenverenigingen in Schiedam. Daarnaast hebben wij regelmatig contact met de gemeente Schiedam, Woningcorporatie Woonplus, Stichting Rechtswinkel, het Servicepunt Woningverbetering, LSA en de Woonbond.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de bewoners- en huurdersbelangenverenigingen en kunt u meer informatie vinden over de verschillende samenwerkingspartners.

Op deze pagina vindt u meer informatie over:
> Bewoners- en huurdersbelangenverenigingen

> Samenwerkingspartners